Køb COLDCARE Human produkterne her:

Se mere om Coldcare her

Når du har fået en skade eller blot ønsker restitution, som kræver kuldebehandling, bør du følge nedenstående vejledning for optimalt resultat.

1.Tag COLDCARE ud af fryseren. Hvis den føles for kold, kan man med fordel placere en strømpe, et klæde eller andet egnet materiale mellem huden og COLDCARE. COLDCARE kan ikke give forfrysningsskader.

2.Placer COLDCARE løsningen på skaden og benyt velcrobåndene, for ønsket kompression.

3. Lad løsningen sidde i 20 minutter.

4.Hold en pause på en time og gentag processen.  Indtil hævelse og smerter er aftaget. COLDCARE kan benyttes i op til 2 timer efter den er taget ud af fryseren.

COLDCARE anbefaler RICEM principperne:

Hvile (Rest), kuldebehandling (Ice), Løft over hjertet, hvis muligt, Kompression (Compression), (Elevation) og Mobilitet (efter 24-48 timer)

Læs mere om skadesbehandling på sportnetdoc.dk

KOLDTERAPI TIL EN SKADET SPILLER ER AFGØRENDE VED AKUTTE SKADER – COLDCARE YDER OPTIMAL BEHANDLING UNDER OG EFTER KAMPEN.

Med en række ergonomisk udformede løsninger, tilbydes kompressions støttebind med genanvendelige kølepuder. COLDCARE er koldterapi løsninger til de hyppigst forekommende sportsskader.

Typiske skader som fx forvridninger i fodled, knæ, fibersprængninger, trælår og ødelagte akillessener kan ved brug af koldterapi begrænse skadesperioden.

COLDCARE løsningernes formål: At stoppe blødninger i vævet, begrænse smerter og hævelse – til skader såvel som restitution.

Takket være udformningen, vil spilleren opleve en stor mobilitet i forhold til fx de kendte isposer.

Behandlingen startes i klubben, mens spilleren nemt kan fortsætte hjemme. Alle løsningerne er meget nemme at påføre og lavet i behagelige og rengøringsvenlige materialer.

PRODUKTERNE

COLDCARE løsningerne er fleksible. Det er reelt kun fantasien, der begrænser hvor på kroppen de med fordel kan benyttes. Se vores udvalg og kontakt os for en nærmere samtale om dit eller klubbens behov. Er du fx kiropraktor eller sportsmassør, kan COLDCARE indgå som en del af et tilbud til dine patienter/kunder.

Når du bruger dine COLDCARE HUMAN løsninger, kan der jo være behov for rengøring.
Rengøringen er simpel – tør dem af med en fugtig klud, påført fx Ajax eller andet desinficerende middel.

Coldcares VIP referencer: