Køb COLDCARE Horse produkterne her:

Se mere om COLDCARE her:

COLDCARE`s akutskade- og restitutionsløsninger er nu for første gang på det danske og europæiske marked.

Det er en ”2 i en” løsning med både is og kompression.

COLDCARE er nemlig en række løsninger i form af tilpassede skadesstøttebind med kompressionsmulighed og indbyggede ispuder til nedkøling af akutte skader, men også til generel nedkøling ved fx forfangenhed og efter hård fysisk træning.

Når hesten har fået en skade eller blot ønsker har behov for restitution, som kræver kuldebehandling, bør du følge nedenstående vejledning for optimalt resultat.

Tag COLDCARE ud af fryseren. COLDCARE kan ikke give forfrysningsskader.
Placer COLDCARE løsningen på skaden og benyt velcrobåndene, for ønsket kompression.
Lad løsningen sidde i 20-30 minutter.

Hold en pause på en time og gentag processen. Indtil hævelse og smerter er aftaget. COLDCARE kan benyttes i op til 2 timer efter den er taget ud af fryseren.

COLDCARE løsningerne er fleksible og produceret i kvalitetsmaterialer. COLDCARE løsningerne er fleksible og produceret i kvalitetsmaterialer. Hvis de opbevares i en køletaske, vil de kunne bruges i mere end 24 timer, før de igen skal genfryses.

Sådan fungerer COLDCARE

1. Frys COLDCARE “inserts” – 4-5 timer i fryseren.

2. Tag dine COLDCARE inserts ud af fryseren, og sæt dem i coveret.

3. Placer COLDCARE løsningen på skaden og benyt velcrobåndene, for ønsket kompression.

4. Lad løsningen sidde i 20 minutter

5. Hold en pause på 1 time og gentag processen, indtil hævelsen er aftaget.

Når du bruger dine COLDCARE HORSE løsninger, kan der jo være behov for rengøring. Det kan gøres på to måder:

Cover og køleelementerne – Tør dem af med en fugtig klud, påførr et desinficerende middel
Cover – kan også vaskes i vaskemaskinen ved 30 eller 40 grader. De kan med fordel placeres i vaskenet, da velcroen kan hæfte på andre tekstiler
Hvis løsningerne er blevet våde under brug eller vask, bør de hænges til tørre for at undgå skader.

Hvis du vil kigge nærmere på COLDCARE HORSE, kan du under fanebladet “FORHANDLERE”, finde en butik nær dig.

KOLDTERAPI TIL HESTE – COLDCARE YDER OPTIMAL BEHANDLING EFTER SPARK ELLER STØD. MEN ER OGSÅ VELEGNET I FORBINDELSE MED RESTITUTION

Med en række ergonomisk udformede løsninger, tilbydes kompressions støttebind med genanvendelige kølepuder. COLDCARE er koldterapi løsninger til skader på benene. COLDCARE kan også med fordel bruges som afkøling under konkurrencer eller med henblik på restitution.

COLDCARE løsningernes primære formål: At stoppe blødninger i vævet, begrænse smerter og hævelser.

Takket være udformning og indhold, vil rytteren opleve en stor økonomiske besparelse i forhold til traditionelle metoder, som fx køleler, kølecremer. COLDCARE kan bruges igen og igen efter en tur i fryseren.

Tidsmæssigt er der fordele ved at bruge COLDCARES løsninger. Bruger du vand, så er det slut nu. Vanding af skader er tidskrævende, ineffektivt og spild af vand, som ryger lige ned i jorden eller kloakken. Bruger du ler eller særlige kølebandager, er disse løsninger også fortid. COLDCARE monteres i løbet af få sekunder og du kan sætte hesten ind i boksen.

Alle løsningerne er meget nemme at påføre og lavet i behagelige og rengøringsvenlige materialer.

Hvis du vil kigge nærmere på COLDCARE HORSE, kan du under fanebladet “FORHANDLERE”, finde en butik nær dig.

Se pressemeddelelsen her.

I COLDCARE er vi stolte over, at nogle af de bedste danske eliteryttere allerede har taget COLDCARE HORSE til sig, og bruger produkterne dagligt – både til træning og stævner

Jeg har brugt Coldcare siden det kom til Danmark og har været meget tilfreds med afkølingen. Gamacherne er væsentlige nemmere at bruge end køleler, og mere effektivt end nedkøling med vandslange.
Karina Ditlev
Som distancerytter på eliteniveau har jeg brug for en nem, men samtidig effektiv metode til, at køle hestens ben på. Dels efter den daglige træning, men i særdeleshed ved stævnerne, hvor hestens ben er udsat for en stor belastning. Jeg bruger primært COLDCARE produkterne, når hesten er kommet i mål og er færdig med konkurrencen. Dette for at mindske eventuelle hævelser, som følge af den belastning hesten har været udsat for. Hvis der opstår problemer undervejs i ridtet, i form af slag, spark, trykninger eller andre hævelser, bruger jeg også kølebandagerne i de indlagte pauser. Gamacherne er nemme at montere, hesten har ingen gener ved at stå med dem, og de er særdeles effektive. Ved brug af den medfølgende taske, holder de sig kolde i flere døgn, selvom de bliver opbevaret ved 20 grader eller varmere. Dette er en stor fordel, da vi ofte er af sted i flere dage og ikke har adgang til en fryser.

Jeg har prøvet mange forskellige typer kølebandager, ler osv., men COLDCARE er klart det produkt, som har været lettest at anvende, og som samtidig har en stor effektivitet.

Helen Munksø

Coldcares VIP referencer: